Adatvédelem

Tisztelt Látogatónk!Az Ön személyes adatainak biztonságos védelme alapvetően fontos az Autógáz Ász Kft. számára.


Ezért az alábbiakban összefoglaljuk az Autógáz Ász Kft. webhelyén használt adatkezelési gyakorlatot és azt, hogy milyen adatokat gyűjtünk és tartunk nyilván, és azokat kik számára tesszük hozzáférhetővé.


Az Autógáz Ász Kft. honlapjához bárki kiléte felfedése és személyes adatai megadása nélkül hozzáférhet, a honlapon és az ahhoz kapcsolt oldalakon szabadon és korlátozás nélkül szerezhet információkat az Autógáz Ász Kft.-ről és szolgáltatásairól.


Amennyiben Ön e-mail kapcsolatba lép az Autógáz Ász Kft.-vel, vagy olyan szolgáltatást kíván igénybe venni, amelynél kifejezetten kérik adatai megadását, ott az Autógáz Ász Kft. az adatvédelmet, és az adatfelhasználást az alábbiak szerint biztosítja:


  • amennyiben ön ezt fontosnak tartja, és személyes adatait bármely okból az Autógáz Ász Kft.-nek megadja, azt rögzítjük,
  • Ön bármikor jogosult arra, hogy korábban a weben keresztül megadott adatait hasonló módon letiltsa, ebben az esetben az Autógáz Ász Kft. az adatokat törli a rendszeréből.Fontos számunkra, hogy magas színtű szolgáltatást nyújtsunk Önnek, ezért az Ön által megadott adatokat és információkat az alábbi célokra használhatjuk fel:


  • piackutatás, piaci elemzés,
  • tájékoztatás nyújtása új szolgáltatásainkról és új termékeinkről,
  • vásárlói panaszok intézése,
  • megrendelések intézése.Biztosítjuk Önt arról, hogy amennyiben kifejezetten jelzi, hogy személyes adatai felhasználásához nem járul hozzá, akkor ezt tiszteletben tartjuk, és biztosítjuk személyes adatai védelmét, kivéve, ha az adat felhasználását jogszabály az Ön hozzájárulása nélkül is lehetővé teszi, vagy hatóság jogszerűen kötelez minket adatszolgáltatásra.

Tájékoztatjuk arról is, hogy az Autógáz Ász Kft. nem személyhez kötött információkat korlátlanul és automatikusan gyűjthet a weblapját meglátogatókról. Ezekből az adatokból személyes adat nem nyerhető, az Ön kiléte nem megállapítható.


Az Autógáz Ász Kft. a honlapját, és a közölt információkat rendszeresen ellenőrzi és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az információk frissek és valódiak legyenek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan információt talál a weboldalunkon, amelyik már nem aktuális. Az Autógáz Ász Kft. ezekért anyagi felelősséget nem vállal.


Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az Autógáz Ász Kft. honlapjáról más vállalat honlapjára is ellátogathat. Az itt közölt adatok helyességéért, a weblapok tartalmáért illetve az Ön által itt megadott adatai biztonságáért az Autógáz Ász Kft. felelősséget nem vállal. Ezen weblapok használata esetén kérjük győződjön meg az adott cég adatvédelmi politikájáról.