Flotta

Értékelés:
(1 szavazat)

Cégautó flották kezelése, karbantartása (flotta-elemzés, kialakítás és optimalizálás)

 

Cégünk vállalja, hogy speciálisan a megbízó cég profiljának, tevékenységének és vezetői információs igényeinek megfelelően egyedi flottaszerződés keretein belül nyilvántartja, karbantartja és szervízeli a megbízó használatában lévő gépjárműveket.

 

 

Mielőtt a sablonos és száraz szakszövegre váltanánk, a részletes ismertető előtt engedtessék meg néhány Gondolat(ébresztő!)

 

Tájékozódott már arról, hogy évente a kisebb-nagyobb cégautó szerelési munkák, (ez nem jó, az romlott el...) a fenntartással kapcsolatos költségek - vizsga, gumijavítás, téli-nyári gumicserék stb. mekkora összegre rúgnak? Lehet, hogy meglepődne!

Átgondolta már, hogy az alatt az idő alatt, amíg a Drága Munkaerő a cégautó javításával, karbantartásával kapcsolatos ügyeket intézi, addig nem termel Cégének árbevételt, viszont fizetésben ugyanúgy részesül?

Gondolt már arra, hogy alkalmazottai nem megbízható forrásból hozhatnak túlzott összegű számlákat és ezt fizettetik ki a Céggel, egy-egy cégautó javíttatása, karbantartása után?

 

Persze, még sorolhatnánk, hogyan járnak túl a cégvezetők eszén az alkalmazottak, hiszen nekünk jó páran elmondták trükkjeiket, de kíméletből nem sokkoljuk tovább. Gondolja tehát át a fentebb leírtakat, de addig engedje meg, hogy áttérjünk az általunk nyújtott komplex flottaszolgáltatás részletes kifejtésére!

 


 

"A flottafelmérés, flottaelemzés, javaslattétel, árajánlat" - mint munkafolyamat, részletes leírása.

 

- Személyes megbeszélés keretében tájákozódunk Cége profiljáról, a cégautók vállalkozásban betöltött szerepeiről, felmérjük a cégvezetők, részvezetők, gépkocsivezetők, cégautóval rendelkező alkalmazottak igényeit, kéréseit, ötleteit, rögzítjük jelenlegi problémáikat, nehézségeiket.

- Nyilvántartásba vesszük az autókat tételesen, mit mire használnak, mennyi idősek, milyen műszaki állapotban vannak.

- Mindezek után kidolgozunk egy elemzéssel és értékeléssel egybekötött árajánlatot. A Cég tevékenységének figyelembe vételével, speciálisan a Vállalkozás számára tesszük meg javaslatainkat, kifejezetten a költséghatékonyság előtérbe helyezésével.

E dokumentum keretein belül vázoljuk azt is, hogy Cégünk milyen formában és minőségben tud ebben Társaságával együttműködni. Dokumentumunk tartalma: I.) Elemzés, felmérés - II.) Javaslattételek - III.) Együttműködési árjánlat. Az előmunkálatok végeztével személyes eredménybemutatás keretében előadjuk javaslatainkat. A Dokumentumunk javaslattartamát részletező leírást azonban - a visszaélések elkerülése miatt - csak szerződéskötés esetén tudjuk rendelkezésre bocsátani. (Megértésüket köszönjük!) Egyébiránt eddid leírt tevékenységünk nem jár anyagi vonzattal.

- Döntés. Együttműködés esetén mindenre kiterjedő szerződést kötünk, ebben részletesen leírjuk vállalásainkat, minden előre látható és feltételezhető lehetőség figyelembe vételével. Árajánlatunk legalább két alternatívával készül, átalánydíja illetve kedvezményes változatban.

Havi fix átalánydíj tartalmazza - normál használati mód esetén - a gyártó által előírt kötelező karbantartások költségeit, valamint a tervezhető kopó alkatrészek cseréjét. Az átalánydí meghatározásának alapja a gépjármű pontos típusa, a futamidő, valamint a futásteljesítmény. A havi fix átalánydíj esetén pontosan tervezhetővé válik a gépjárművek költsége. A nem rendeltetésszerű használatból eredő költségek külön elszámolás alapját képezik.

Kedvezményes szervíz elszámolás esetén Szerződésben meghatározott kedvezményes árrlista alapján Cégeink oda-vissza alapon elszámolnak egymással a ténylegesen felmerült költségek alapján, az adott gépjármű vonatkozásában. Az elszámolás biztosítja, hogy a tárgyidőszakban csak a ténylegesen felmerült költségek kerülnek kifizetésre.

 


 

Néhány (át)vállalásunk részletezése a flotta szerződés keretein belül.

Új gépjármű beszerzése.

Önnek nem kell mást tennie, csak tájékoztat minket gépjármű vásárlási zándékáról, és a lehető legrövidebb (szerződésben rögzített határidő) időn belül írásban tájékoztatjuk lehetőségeiről. Önnek már csak felelős és kellően részletezett, megalapozott döntést kell meghoznia. A gépjármű megrendelésétől az átadásig az összes felmerülő papírmunkát elvégezzük szerződésünk szerint.

Döntés esetén a gépjárművek beszerzését elintézzük, és a szükséges adminisztrációt ( megrendelés, vámkezelés, honosítás, biztosítás stb.) elvégezzük. Háttérbázisunkból és partnerkapcsolati rendszerünkből adódó kedvezményeinket továbbítjuk ügyfelein felé, ezáltal azok beszerzési költségei figyelemre méltóan csökkenhetnek. Gondot fordítunk arra is, hogy a gépkocsik előre egyeztetett időpontban gyorsan és probléma mentesen átadásra kerüljenek. A szállítókat versenyeztetjük az adott gépjárművek beszerzési ára és azo életciklusra vonatkozó fenntartási költségei és a kapcsolódó szolgáltatások tekintetében. Az erdményről összehasonlítást készítünk, amit az eredeti ajánlatok másolataival együtt Cége rendelkezésére bocsátunk. Amennyiben szükséges, a piacon rendelkezésre álló hitel, lízing és bérleti konstrukciókat is megversenyeztetjük és az eredmény alapján ajánlást készítünk az Ön és Cége igényeinek legjobban megfelelőről.

 


 

Cégünk állandó kapcsolattartó személyt jelöl ki minden ügyfeléhez, aki a nap 24 órájában, az év 365 napján a gépkocsi használójának rendelkezésére áll. A kijelölt kapcsolattartó a felmerülő problémákat azonnal orvosolni tudja.

Rendszeres adatszolgáltatás és statisztikák biztosítása. Számítógépes rendszerünk segítségéval teljes körű, részletes flottajelentéseket, igény szerinti statisztikákat biztosítunk. Ezek egyrészt biztosítják a hatékony ellenőrzést, ugyanakkor az ügyfeleink által végzett adminisztrációt a minimálisra csökkentik.

Tanácsadás, állapotfelmérés. Cége engedélyével Társaságunk beszerzi a gépjárműveire vonatkozó szervíz-múltat, saját szakember és szervíz bázisa segítségével műszaki állapot felmérést készít a gépjárművekről. Ezek alapján ajánlást készít a szükséges szervízelésekről, javaslatot tesz a szükséges járműcserékre.

Flotta menedzsment. A gépjárművek, azon belül a gépjárműpark üzemeltetése, életciklusának követése komoly hátteret igényel mindeb cég részéről. Hozzáértő munkatársak és megfelelően átgondolt nyilvántartások segítségével valóban követhetővé, átláthatóvá és tervezhetővé válik a flotta fenttartásának költsége, az időszakos és eseti ügyintézés követése. Ügyfeleinknek csak egy céggel kell kapcsolatot fenntartaniuk, minden a gépjármű parkkal összefüggő feladat és ügy elintézésével kapcsolatban. Cégünk a szerződés megkötése után rendelkezik a Cége flottáját érintő minden szükséges és fontos imformációval, amellyel támogatói és szolgáltatói szerepét a lehető legmagasabb szinvonalon tudja ellátni. Mindemellett célunk a gépjárművek minél alacsonyabb szintű működési költségeinek elérése. Alapvető érdekközösség áll fenn cégeink között, hiszengarantáljuk karbantartási árainkat. Elemi érdekünk, hogy minél szigorúbben ellenőrizzük a kiadásokat, indokolatlan költségeket takarítsunk meg Cége számára. Ennek érdekében minden szervízes munka és egyéb kiadás szigorú ellenőrzésen megy át, anélkül, hogy bürokratizálná, lassítaná a munkafolyamatot. A gépjárművek futásteljesítménye, valamint futamideje indokolja a külön nyári és téli gumiabroncsok használatát. Szolgáltatásunk keretén belül Cégünk szerzi be a szükséges abroncsokat és megszervezi azok cseréjét és tárolását.

Biztosítási ügyintézés. Cégünk megköti a gépjármű felelősség és Casco - baleset - és poggyászbiztosításokat és kezeli azokat a futamidő alatt. Baleset vagy káresemény esetén intézzük és koordináljuk a biztosítóval történő elszámolást és az autó javíttatását. A biztosítási cégeket versenyeztetjük az adott gépkocsi park biztosítására, a legkedvezőbb ajánlat megszerzése érdekében.

Kárügyintézés. Cégünk vállalja a kárügyintézés teljes folyamatának lebonyolítását, az autó mentésétől a gyors, eredményes ügyintézésig a biztosító társaságok felé. Igány eseténbérautót biztosítunk, segítünk a kárbejelentő lap szakszerű feldolgozásában adott esetben a saját szervízünkben intézzük a kárfelvételt, a biztosítási ügyintézést, a szakszerű, gyors javítást.Szakértelmünk segítségével garantáljuk a legalacsonyabb költségeket és a lehető legkevesebb elvesztegetett időt.

Szervizelés. Márka-függetlenül vállaljuk gépjárművek teljes körű szervizelését, úgymint futómű javítást, olajcserét, motordiagnosztikát, motorjavítást, állapotfelmérést.

24 órás gépjármű segélyszolgálat.

Gépjármű / Rent a car.

Gépjármű mozgatása. A gépjármű időszakos szervíz átvizsgálásai és téli-nyári felkészítése esetén, a gépjármű szervízbe juttatását Cégünk megszervezi. A gépjármű meghibásodása esetén, amikor a gépjármű forgalomban balesetmentesen illetve biztonsággal nem vezethető, Cégünk ekkor is megszervezi annak szervízbe jutását.

 

Autóját hozzuk és visszük, legyen ez mosás, szervíz, gumicsere, stb. 

Tovább a kategóriában: Általános szerviz »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned